Het afscheid
Nou mensen, onze vijf weken in afrika zitten er alweer op!
Wat is dat toch snel gegaan he!
En wat hebben we veel meegemaakt, leuke, grappige dingen. Maar ook niet te vergeten de momenten dat het huilen ons nader stond dan het lachen.
Maar uiteindelijk hebben wij een onvergetelijk tijd gehad hier in Afrika, een ervaring wat je aan je kinderen vertel en aan hun kinderen (maar voorlopig nog even niet hoor !!)
Net nog even bij het project langs geweest om echt definitief afscheid te nemen van iedereen. En ze waren ontzettend dankbaar voor onzer hulp, gezelligheid en de plezier die wij hadden in het werk. (Alleen de eerste week niet maar goed.. Motto: je kan niet alles hebben!)
En nu is het dan echt over en uit!
Wij willen ook iedereen bedanken die onze verhalen volgde, en iedereen die een leuk en steundend berichtje achter heeft gelaten.
Onze koffers staan klaar, en wij zijn er ook klaar voor.!
Om 14:00 uur komt de taxi ons ophalen en om 6uur gaan we dan toch echt richting huis..!!
En wij zullen morgen ochtend om 10.45 uur landen op Schiphol.
Lieve laatste groetjes vanuit Afrika!
Heey meiden,
fijn dat jullie weer thuis komen.. ik kom gauw eens foto''s bekijken.. zeker voor ik wegga.. ben heel nieuwsgierig..
goede vlucht.
xx Moniek
Lady's, welkom thuis maar weer in het koude Nederland, alhoewel, tis best warm hier. Ik heb genoten van jullie reisverhalen en fijn dat uiteindelijk alles prima verlopen is.
Kus tantie
Een goede vlucht, tot snel en alvast welcome home!
Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en foto's :-D
xxx Marloes
welkom thuis meiden ,wat een belevenis is dit geweest ,we hebben genoten van jullie reisverhalen .groetjes van ons
Hallo meiden, dat is zeker snel gegaan.
Maar wat een belevenis. dat is inderdaad iets waar je je hele leven nog van kan nagenieten.
Een hele goede reis gewenst en zoals oma zou zeggen:
heel terug. Groetjes Marga en Albert
Hoi meiden
Ik heb genoten van jullie belevenissen en de leuke verhalen.
Ik wens julie een goede vlucht en een warm welkom thuis.
Groetjes Nel